Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

O nama

Region & Logistika_

Naša priča

Adriatic Region Distribution_

Adriatic Region Distribution (ARD) je jedna od najbolje rangiranih kompanija u polju distribucije proizvoda vodećih svetskih kompanija iz oblasti profesionalne audio i video opreme, osvetljenja, bina i muzičkih instrumenata u celom regionu.

Kao deo Sky korporacije i sa više od 12 godina profesionalnog iskustva, ARD je ponosan na svoj portfolio kao i na opsežnu i složenu mrežu profesionalaca, specijalista i instalatera u muzičkim radnjama i internet prodavnicama.

Sa centralizovanom distribucijom pro-audio opreme na tržištu jugoistočne Evrope, logistikom i sa mrežom centralizovanih magacina donosimo pozitivne promene i agilni pristup svim našim klijentima u lokalnoj muzičkoj industriji.

Odlučni smo da nastavimo da ulažemo sredstva u jačanje odnosa sa našim partnerima i dilerima. Kroz aktivnu podršku marketingu i prodaji naš tim kontinuirano radi na novim marketinškim aktivnostima, kao i prodajnoj strategiji za sva tržišta osiguravajući brzo donošenje odluka, visok nivo fleksibilnosti i izuzetnu profesionalnost koja je potrebna za rast i napredak naših partnera i dilera, ali i nas samih.

AU

0-1

Zaposlenje

Adriatic Region Distribution_

Želimo da te upoznamo

Pošaljite nam svoj portfolio i propratno pismo za buduće otvorene pozicije

ARD /2020

Region & Logistika

Adriatic Region Distribution_

Teritorija na kojoj ARD posluje kao distributer obuhvata sledeće zemlje:
Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Srbiju, Severnu Makedoniju, Albaniju, Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku, Grčku, Moldaviju, Gruziju i Slovačku.

Za više informacija o tome koji su proizvodi dostupni u kojoj zemlji, molimo vas da se ne ustručavate da nas kontaktirate.

RG

0-1
Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

Radite_Sa_Nama

Adriatic Region Distribution_

Želimo da te upoznamo.

Pošaljite nam svoj portfolio i propratno pismo za buduće otvorene pozicije

Vesti_Media

Pročitajte zanimljive priče_

Budite uvek u toku i saznajte prvi najnovije vesti o proizvodima vodećih kompanija iz oblasti profesionalne audio i video opreme, osvetljenja, bina i muzičkih instrumenata_

04

AutoCAD Drawing_

Naš_Tim

Dobro usklađen i vrlo iskusan tim_

Mi smo dobro usklađen i vrlo iskusan tim čije temeljno poznavanje procesa prodaje i očekivanja kupaca smatramo izuzetnim u našoj delatnosti.

Postanite ARD diler

Pridružite se porodici_

Upoznajte naš tim

Iskusni profesionalci koji vole svoj posao_

Top menadžment kompanije ARD čine profesionalni muzičari, što nam pomaže da bolje razumemo potrebe i trendove u muzičkoj industriji.

Mi smo dobro usklađen i vrlo iskusan tim čije temeljno poznavanje procesa prodaje i očekivanja kupaca smatramo izuzetnim u našoj delatnosti. Isto se može reći i za naše profesionalno logističko osoblje sa detaljnim poznavanjem svih važećih propisa i administrativnih zahteva.

MT

0-1

Servisi

Tehnička i servisna podrška _

Adriatic Region Distribution pruža punu tehničku i servisnu podršku svim našim kupcima za sve linije proizvoda koje zastupamo.

Svakom krajnjem korisniku nudimo svu neophodnu podršku i edukaciju putem naših namenskih servisnih centara širom regiona. Naši ovlašćeni serviseri rešavaju sve moguće probleme u najkraćem roku, prateći najnovije trendove i napredne tehnologije u muzičkoj industriji.

Servisi

Adriatic Region Distribution_

Adresa

Beograd, Srbija_

Phone

+381 11 3444 747

Mail

info@adriaticregiondistribution.rs

Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_