Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_

Korg

Adriatic Region Distribution

Danas, stremeći u budućnost. Instrumenti koji inspirišu i koji muziku čine zabavnom.

Otkako je osnovan 1963. godine, cilj Korg-a je bio da stvori novi doživljaj u muzici i izvođenju. To je ono što je pokrenulo stvaranju prve japanske CD ritam mašine Doncamatic, a zatim dovelo i do razvoja prvog japanskog sintisajzera i prvog svetskog tjunera na principu rada igle, praćenog brojnim jedinstvenim instrumentima koji su doneli uživanje u muzičkom izvođenju mnogim ljudima širom sveta.

Korg je rešen da nastavi sa stvaranjem inovativnih i beskompromisnih instrumenata koji održavaju visok kvalitet koji inspiriše profesionalne umetnike i stvaraoce, čineći ih dovoljno pristupačnim da ih svako može svirati. Muzički instrumenti koje će Korg isporučiti odraz su ideja i vrednosti mnogih umetnika i korisnika koji nastavljaju da vole Korg proizvode - sada i daleko u budućnost.

BR

0-1

Korg Link

ARD_

Veb-sajt

https://www.korg.com/us

Godina osnivanja

1963_

Vox

Adriatic Region Distribution

Legendarni zvuk VOX-ovog pojačala započinje sa Dick Dennei-om, mladim dizajnerom pojačala koji je počeo da radi za englesku JMI korporaciju 1957. Dick, i sam gitarista, napipao je puls brzo razvijajućeg segmenta električnih gitara i krajem 1950-ih je neumorno radio sa osobljem JMI-a na dizajniranju pojačala koje bi moglo ponuditi glasnoću i “sustain” za kojim su tadašnji gitaristi žudeli. Rezultat njihovog rada predstavljen je svetu u januaru 1958. Pojačalo, nazvano AC1 / 15, obeležilo je prvo pojavljivanje imena VOX na gitarskom pojačalu i tako je osnovana instituciju koja je prosperirala u narednih 60 godina. Kasnije skraćeno na AC15, ovo pojačalo je brzo postalo izbor najboljih londonskih gitarista, uključujući Vic Flick-a koji je koristio AC15 za svoje najpoznatije snimanje - James Bond teme.

BR

0-2

Vox Link

ARD_

Veb-sajt

https://voxamps.com

Godina osnivanja

1957_

Soundstation

Adriatic Region Distribution

Soundsation veruje da svi ljudi mogu da budu u stanju da dožive radost stvaranja muzike. Zbog toga kreiramo muzičku opremu koja se lako koristi, veoma je pouzdana i veoma pristupačna za muzičare i ljubitelje muzike širom sveta.

Bilo da se radi o zvučniku ili klasičnoj gitari, sve proizvode Soundsation-a dizajnirao je talentovani tim iskusnih muzičara i audio inženjera. Radimo zajedno od 2005. godine i strastveno kreiramo sjajne muzičke proizvode od visokokvalitetnih materijala za izvanredne performanse.

BR

0-3

Soundstation Link

ARD_

Veb-sajt

https://soundsationmusic.com/en

Zemlja

Italija_

SGM

Adriatic Region Distribution

Prvobitno osnovan 1975. godine, SGM ima više od 40 godina iskustva u zabavnoj industriji fokusirajući se na rasvetu.

2009. godine SGM je kupila italijanska grupa RCF, koja je ubrzo nakon toga dovela Petera Johansena na čelo novog centra za istraživanje i razvoj u Danskoj.

Oslanjajući se na svoje bogato iskustvo u poslu i sposobnosti za preduzetništvo, Peter Johansen je kupio SGM i sa uskim krugom zaposlenih i grupom investitora sedište kompanije je osnovano u Danskoj 2012. godine.

Fokusirajući se na inovacije i eksperimentišući sa novim tehnologijama, SGM je okupio jedan od najiskusnijih timova za istraživanje i razvoj u celom svetu. Iako je SGM prerastao u velikog globalnog igrača, kompanija je sada čisto danska.

Misija Petera Johansena da povrati tržišnu poziciju vodeće kompanije zabavnog segmenta i arhitektonskog dizajna rasvete omogućila je SGM da se specijalizuje za LED rešenja.

Uz konstantno rastuću visokokvalifikovanu distributersku mrežu i brendirane ćerke firme širom sveta, SGM je uspostavio globalno prisustvo, demonstrirajući iskustvo u opremi za osvetljenje istovremeno prezentujući vrhunska rešenja.

BR

0-4

SGM Link

ARD_

Veb-sajt

https://sgmlight.com

Godina osnivanja

1975_

DTS

Adriatic Region Distribution

DTS je italijanska kompanija koja dizajnira, kreira, proizvodi i distribuira u preko 70 zemalja sveta osvetljenje i svetlosne efekte za zabavnu industriju i arhitektonsku primenu.

BR

0-5

DTS Link

ARD_

Veb-sajt

https://dts-lighting.it

Zemlja

Italija_

Eurotruss

Adriatic Region Distribution

Eurotruss posluje od 1990-ih. Naše nasleđe oblikuje način poslovanja koje vodimo danas. Korporativna vizija - obezbediti rešenja na najvišem nivou kvaliteta, usluga i podrške bez gubitka ljudskog aspekta - pokazuje koliko jasno razumemo korisnike 21. veka i njihove potrebe.

brand.6-item-2

BR

0-6

Eurotruss Link

ARD_

Veb-sajt

http://www.eurotruss.com

Godina osnivanja

1993_

Db technologies

Adriatic Region Distribution

AEB Industriale s.r.l, osnovana 1974. godine u Bolonji, Italija, posluje na profesionalnom audio tržištu pod brendom dBTechnologies i deo je lidera RCF-a u pro audio industriji.

Sedište kompanije AEB Industriale smešteno je u Bolonji, gde su svi dBTechnologies proizvodi dizajnirani i razvijeni.

Tokom godina, zahvaljujući politici značajnih ulaganja u istraživanje i razvoj, dizajn i proizvodne tehnologije, proizvodi dBTechnologies su uspeli da steknu veliko priznanje za neke revolucionarne tehnološke inovacije, kao i njihove inherentne standarde kvaliteta.

Konkretno, dBTechnologies je bila jedan od glavnih tehnoloških inovatora na polju aktivnih zvučnika i digitalnih pojačala, istovremeno dajući veliki naglasak detaljima i dizajnu.

Stalno istraživanje novih materijala i tehnologija, zajedno sa sposobnošću stvaranja jedinstvenih dizajnerskih rešenja, ključni su sastojci za sve veći tržišni udeo i uspeh.

U januaru 2016. brend je distribuiran u više od 100 zemalja širom sveta, pružajući instalaterskim kompanijama, kompanijama za iznajmljivanje, dizajnerima zvuka i muzičarima audio opremu koja je kombinovala vrhunske zvučne performanse sa dizajnom “Made in Itali”.

BR

0-7

Db technologies Link

ARD_

Veb-sajt

http://dbtechnologies.com

Godina osnivanja

1974_

Alvarez

Adriatic Region Distribution

Alvarez je skoro 50 godina jedan od vodećih brendova akustičnih gitara u Sjedinjenim Američkim Državama i širom sveta. Njihovo ime je sinonim za kvalitet i inovaciju. Alvarez instrumenti su poznati po svom posebnom tonu i osećaju, a neki od najpoznatijih umetnika poslednjih decenija gravitirali su ka brendu i njegovim gitarama.

BR

0-8

Alvarez Link

ARD_

Veb-sajt

http://alvarezguitars.com

Godina osnivanja

1965_

Elation

Adriatic Region Distribution

Elation Lighting Inc. je privatna korporacija osnovana 1992. Danas nudimo najkompletniji sistem alata za scensku rasvetu sa proizvodima posebno dizajniranim za tržišta na kojima poslujemo - pozorišna i koncertna scena, iznajmljivanje / produkcija, studio / emitovanje, crkva, korporativni AV, izložbe, noćni klubovi, tematski parkovi i kruzeri.

Svi danasnji proizvodi dizajnirani su i projektovani u SAD-u i prodaju se preko naših kancelarija u SAD-u i Evropi putem široke mreže distributera, kao i partnera u celom svetu.

Naša misija je jednostavna, da pružimo najbolje proizvode i usluge u klasi, istovremeno nudeći najbolju vrednost: koeficijent učinka u industriji, pomažući dizajnerima i producentima da ostvare svoju viziju.

Elation je počastvovan što ima nagrađivane inovativne proizvode koji pariraju najpoznatijim brendovima u industriji, a takođe smo veoma ponosni na pružanje vodećih tehnoloških rešenja koja su namenjena montažerima profesionalnih osvetljenja i video tržišta.

Naša vizija je da donesemo inovativna, a opet praktična rešenja za tržište zabave koja se zasnivaju na vašim potrebama i zahtevima. Trudimo se da ne samo slušamo, već da i delujemo u skladu sa zahevima tržišta i sa potrebama naših kupaca

BR

0-9

Alvarez Link

ARD_

Veb-sajt

http://elationlighting.eu

Godina osnivanja

1992_

Akai

Adriatic Region Distribution

Akai Professional je u elektronsku muzičku industriju ušao 1984. godine sa jednom svrhom - pružiti umetnicima potrebne alate za izražavanje i istraživanje novih muzičkih mogućnosti.

Od tada, Akai proizvodi postaju okosnica moderne muzike i u studiju i na pozornici. Poboljšanje naše tehnologije za digitalno uzorkovanje (semplovanje) omogućilo je da postane sastavni deo današnje najpopularnije muzike

Jedinstvenost naših MPC sekvencera zauvek je promenila način stvaranja moderne muzike omogućavajući digitalnim uzorcima (semplovima) da postanu osnova za modernu kompoziciju.

Akai Pro stoji na čelu digitalne tehnologije i ostaje jedan od najuticajnijih proizvođača muzičke opreme u poslednjih 20 godina.

BR

1-0

Akai Link

ARD_

Veb-sajt

http://akaipro.com

Godina osnivanja

1984_

Alesis

Adriatic Region Distribution

Osnovan 1980. godine, Alesis je nastao na inovativnoj tehnologiji poluprovodničkih čipova i nagrađivanog industrijskog dizajna koji je omogućio muzičarima na početnom nivou i umetnicima koji snimaju da priušte profesionalne studijske proizvode za snimanje koji nikada ranije nisu bili pristupačni. Alesis je predstavio prvi profesionalni procesor sa 16 bitnih efekata ispod 1000 dolara, Midiverb. Prateći razvoj Midiverb-a, Alesis je napredovao i širio svoje vizije kreirajući ritam mašine studijskog kvaliteta (HR-16 i SR-16), kao i sintisajzere, studijske monitore i mikserske konzole.

1991. se pokazala kao prelomna godina za Alesis, predstavljanjem ADAT- ovog višekanalnog digitalnog magnetofona. Pre ADAT-a, studio bi morao da uloži 50.000 dolara kako bi sebi priuštio digitalni diktafon sa više zapisa. Sa ADAT-om, cena se spustila na 4.000 dolara, u suštini omogućavajući svakom domu i projektnom studiju da priušte digitalno snimanje. Ova nova tehnologija omogućila je bilo kom umetniku ili muzičaru da snima u studijskom kvalitetu.

2001. godine Alesis je kupio Jack O’Donnell i od tada je kompanija isporučila više rešenja i vrednosti muzičarima nego ikad ranije. Pod njegovim vođstvom kompanija se upustila u proizvodnju najpovoljnijih analognih miksera u svetu sa ugrađenom digitalnom obradom signala (nagrađivana MultiMik serija miksera), naprednom ali pristupačnom kompletnom linijom elektronskih udaraljki (perkusija) (USB Pro Kit, DM5 Pro Kit, SURGE Činele, Performance Pad), kao i linijom vrlo inovativnih i prilagodljivih PC audio intervejsa i kontrolera (MasterControl). Alesis je posvećen pružanju najinovativnije profesionalne audio opreme za muzičare, producente i inženjere svih nivoa.

BR

1-1

Alesis Link

ARD_

Veb-sajt

http://alesis.com

Godina osnivanja

1980_

Alto

Adriatic Region Distribution

Alto Professional je osnovan 2000. godine od strane pasioniranog tima audio inženjera koji su težili da kreiraju i naprave proizvode koji pružaju vrhunske performanse po povoljnim cenama za profesionalnu upotrebu u uzvođenju uživo. Kroz upotrebu savremenih tehnika za proizvodnju, vrhunske DSP tehnologije i sofisticiranog dizajna, Alto je uspeo da proizvede niz proizvoda koji pružaju izuzetne performanse i izuzetnu vrednost muzičkim izvođačima i live inženjerima zvuka.

Mi smo kompanija koja ne proizvodi samo alate za inženjere zvuka - zvučnike, pojačala i miksere već i alate za muzičke izvođače uključujući sveobuhvatne PA sisteme za solo, duo i grupne postavke.

Naša misija je jednostavna: kreirati proizvode za upotrebu u nastupima uživo koji će doslovno “oduvati” konkurenciju u smislu tačnosti, snage, izdržljivosti, prenosivosti i cene. Svaki proizvod koji dizajniramo, svaka komponenta koju odaberemo i svaki proizvodni proces koji koristimo je u službi te jednostavne misije.

U kompaniji Alto, posvećeni smo isporuci proizvoda koji će godinama služiti našim kupcima i pružati izvanredne performanse u svim situacijama. Naša strast u stvaranju alata koji će vam pomoći da vas neko čuje je identična kao strast prema muzici koju vi stvarate.

BR

1-2

Alto

ARD_

Veb-sajt

http://altoproaudio.com

Godina osnivanja

2000_

Denon

Adriatic Region Distribution

Kompanija je prvobitno osnovana 1910. godine kao deo Nippon Chikuonki Shokai (Japan Recorders Corporation), proizvođača jednostranih diskova i gramofona. Kompanija je prvobitno nazvana - Nippon „DENki ONkio Kabushikigaisha“, što je na japanskom skraćeno do naziva DEN-ON. Kompanija je aktivno uključena u proizvodnju zvučnih sistema i proizvodnje električnih uređaja. Kasnije se kompanija spojila sa drugim kompanijama i kao rezultat toga naziv kompanije je postao Denon.

1993. Denon je razvio dvodelni DJ CD plejer DN-200F. Ostali rani modeli su DN1000F, DN2000F i DN2500F. Denon je takođe napravio jedini MiniDisc plejer- “blizanac” dizajniran za DJ upotrebu.

BR

1-3

Denon

ARD_

Veb-sajt

http://denondj.com

Godina osnivanja

1910_

M-Audio

Adriatic Region Distribution

M-Audio je jedno od najcenjenijih imena u muzičkim računarskim interfejsima i rešenjima za integraciju u studiju, kontrolerima i neizostavnom muzičkom hardveru od mikrofona do monitorskih studija.

. M-Audio je osnovan 1988. godine pod imenom Midiman. Kompanija se prvobitno bavila dizajniranjem softverskih i hardverskih rešenja namenjenih rešavanju izazova pri povezivanju MIDI, audio i računara zajedno u sistem kako bi se olakšalo kreiranje i produkcija elektronski zasnovane muzike. Godine 2000, Midiman je predstavio ime „M-Audio“ za najnoviju liniju audio proizvoda. Od tada uživaju u konstantnom porastu narudžbina i od MIDI interfejsa i od kategorije hardvera za audio.

Kompanija je nastavila da se širi, uz rastuću liniju proizvoda koja se odlikuje sofisticiranim inženjeringom s naglaskom na svestranost i upotrebljivost. M-Audio sada nudi vrhunske proizvode u širokom rasponu kategorija koje služe i amaterskim i profesionalnim muzičkim tržištima, uključujući MIDI interfejse, kontrolere, ritam mašine, monitore za snimanje i niskotonske zvučnike (subwoofers), slušalice i mikrofone

BR

1-4

M-Audio

ARD_

Veb-sajt

http://m-audio.com

Godina osnivanja

1988_

Numark

Adriatic Region Distribution

Konstantno prvi koji prihvata i razvija nove tehnologije koje unapređuju iskustvo za DJ-e na svim nivoima, Numark osposobljava DJ-e sa revolucionarnim proizvodima koji neprimetno kombinuju klasični osećaj i vrhunske performanse.

Tokom svoje 40-godišnje istorije, Numark je bio odgovoran za predstavljanje revolucionalnih proizvoda, među kojima je i prvi DJ mikser sa ugrađenim semplorom, DM1775, prvi profesionalni dual CD plejer, CD5020, prvi DJ sistem baziran na hard disku, HDCD1, prvi DJ system kompatibilan sa IOS operativnim sistemom, iDJ, i prva motorizirana DJ kontrolna površina, CDKS, koja je kasnije ugrađena u kontrolere NS7 i NS7II. Numark je ponosni član porodice inMusic Brands.

brand.15-item-3

BR

1-5

Numark

ARD_

Veb-sajt

http://numark.com

Godina osnivanja

1971_

Rane

Adriatic Region Distribution

Rane Corporation, osnovana 1981. godine u državi Vašington, privatna je kompanija. Vlasnici su prethodno radili na srednjim menadžerskim pozicijama u Phase Linear korporaciji, kompaniji elektronike visokog cenovnog ranga. Sa ovom pozadinom, udružili su preko 40 godina kombinovanog audio iskustva kako bi stvorili Rane korporaciju. Vlasnici su postali odvojeni šefovi odeljenja na osnovu njihove stručnosti. Ova organizacija je stvorila neobično jaku strukturu, jer su svi šefovi odeljenja imali istu jedinstvenu perspektivu.

Rane je započeo sa četiri proizvoda namenjena malim bendovima koji su dizajnirani kako bi poboljšali njihove nastupe uživo. Pomoću ovih proizvoda Rane je brzo uspostavio novu cenu za izvođenje, kvalitet i pouzdanost. Rane proizvodi su bili niže cene od najskuplje opreme tada dostupne na tržištu ali su ih nadmašili po performansama i veku trajanja. Rane proizvodi su takođe bili znatno skuplji od najeftinijih proizvoda stvarajući tako novu sredinu. Značajan dokaz dizajnerskog značaja i pouzdanosti, jeste da je Rane u prve dve godine proizvodnje dizajnirao i isporučio osam novih proizvoda od kojih su četiri i danas u proizvodnji.

BR

1-6

Rane

ARD_

Veb-sajt

http://dj.rane.com

Godina osnivanja

1981_

Void

Adriatic Region Distribution

Void Acoustics dizajnira, proizvodi i distribuira napredne profesionalne audio sisteme za instalirane ili privremene zvučne sektore za performans uživo. Kompanija nudi evoluiranu, naprednu seriju audio rešenja koje obuhvataju sisteme zvučnika, pojačala, kontrolnu elektroniku i dodatnu opremu. Njihovi visoko kvalifikovani i iskusni inženjeri uspešno su objedinili pionirske tehnologije sa revolucionarnom estetikom dizajna, omogućivši Void-u da stekne reputaciju u svetu za proizvode visokog uticaja koji kombinuju zvučne i vizuelne inovacije.

Osnovan 2002. godine od osnivača i glavnog inženjera dizajna Rog Mogale-a, proizvodi Void sada su dostupni širom sveta, uz distributivnu mrežu koja se neprestano razvija, raste i pruža sve veći pristup i podršku. Kupci cene vrhunski kvalitet zvuka, jedinstveni dizajn, pouzdanost i izvanrednu postprodajnu uslugu zbog koje je kompanija proslavljena. Strast kompanije Void za izvrsnošću obuhvata ne samo njegove proizvode, ljude i usluge, već i potpunu svest o pitanjima zaštite životne sredine.

BR

1-7

Void

ARD_

Veb-sajt

http://voidacoustics.com

Godina osnivanja

2002_

Pioneer

Adriatic Region Distribution

Više od 20 godina naš moto je bio da 'iznenadimo i inspirišemo' naše kupce i imali smo fantastičnu podršku DJ-a, umetnika i klubova širom sveta koji su nam pomogli da to postignemo. Poslednjih godina, kako se sve više ljudi zanimalo za elektronsku muziku – u želji da postanu profesionalni DJ ili samo da uživaju u puštanju muzike sa prijateljima - stvorili smo proizvode i usluge koji će im pomoći da ih uvedu u svet muzičkog stvaralaštva. Zalažemo se da nastavimo sa inovacijama kroz razvoj naših proizvoda i dizajn kako bismo udovoljili našim kupcima, profesionalnim i amaterskim, i održavali reputaciju “AlphaTheta” opreme kao industrijskog standarda.

Koristimo svoje iskustvo na tržištu DJ-a i klubova u razvoju i dizajniranju profesionalnih zvučnih sistema koji isporučuju snažan, kristalno čist zvuk. Od 2013. godine, poznata mesta širom sveta - od noćnih klubova i restorana i fudbalskih stadiona - koristila su Pioneer Pro Audio podešavanja, uključujući naše GS-WAVE serije, XY Series PA/monitor zvučnike i KSPRS aktivnu seriju.

Pored standardnih DJ proizvoda u industriji, takođe stvaramo instrumente i alate za produkciju muzike da bismo nadahnuli producente i umetnike i pomogli im da se poboljša njihov rad u studiju kao i na nastupu uživo. Posvećeni smo dizajniranju vrhunskih proizvoda od profesionalnih semplera i sintisajzera, monitorskih zvučnika i slušalica

BR

1-8

Pioneer

ARD_

Veb-sajt

http://pioneer.eu

Godina osnivanja

1978_

EAW

Adriatic Region Distribution

EAW slavi 40. godišnjicu od svog osnivanja radeći ono što najbolje radimo: proizvodeći paletu proizvoda za sve one koji su zainteresovani za kreiranje i dobijanje savršenog zvučnog platna, od studijskih apartmana do stadiona sa 75.000 mesta i svega između toga. Ponosni smo što smo postali obrazac za inovacije i vrhunske tehnologije i reper u proizvodnji i instaliciji zvuka širom sveta. Naše najveće dostignuće prepoznato je i poštovano od strane profesionalaca u svetu kao ime koje zvuči iza svih, od globalnih crkava i stadiona do kućnih rock imena. Naporno radimo na tome da naš kupac bude uspešan od 1978. i nemamo plan da uskoro prestanemo.

EAW dizajnira svoje proizvode u sedištu u Whitinsville-u pored domaćih istraživanja i razvoja, inženjerstva, prodaje i marketinga, podrške i administracije.

BR

1-9

EAW

ARD_

Veb-sajt

http://eaw.com

Godina osnivanja

1978_

Telefunken

Tradicija izvrsnosti i inovacija

Elektroakustik iz Južnog Vindzora, CT sledi tradiciju izvrsnosti i inovacija koju je postavio originalni TELEFUNKEN GmbH iz Nemačke koja je započela sa radom pre više od 100 godina. TELEFUNKEN Elektroakustik je nastao 2000. godine kada je vlasnik Toni Fishman stekao prava na ime I dijamantski logotip za upotrebu u Severnoj Americi. Kompanija je započela sa obrnutim inženjeringom jednog dela mikrofona: biranje polarnih obrazaca na legendarnom ELA M 251 mikrofonu.

Dve godine kasnije, 2002. godine TELEFUNKEN iz South Vindsora, CT, prvi put je predstavio novoobnovljenu rekreaciju ELA M 251 na konvenciji Društva audio inženjeringa (AES) 2002. S obzirom na prestiž i status originalnog mikrofona, novo proizvedeno izdanje šokiralo je audio industriju izvanrednom tačnošću prema originalu, kako iznutra tako i spolja. Mikrofon je 2003. godine osvojio nagradu TEC za tehnologiju studijskog mikrofona.

BR

2-0

Telefunken

ARD_

Veb-sajt

https://www.telefunken-elektroakustik.com_

Godina osnivanja

2000_

Marantz Professional

Vodeći proizvođač beskompromisnih rešenja za snimanje i reprodukciju

Marantz Professional je vodeći proizvođač beskompromisnih rešenja za snimanje i reprodukciju kojima veruju mnogobrojni podkasteri, inženjeri, snimatelji i profesionalci u emitovanju širom sveta. Oslanjajući se na deceniju dugu istoriju inženjerskih inovacija, isporučujemo nenadmašnu audio tehnologiju zahtevnim korisnicima u svim poduhvatima gde je preciznost najveći prioritet.

Od USB mikrofona do terenskih snimača spremnih za DSLR, Marantz Professional predstavlja vrhunac u rešenjima usmerenim na “hvatanje zvuka”, dizajniranim da se suprotstave praktično bilo kojem scenariju korišćenja.

BR

2-1

Marantz Professional

ARD_

Website

https://www.marantzpro.com_

Estabilished

1953_

Eventide

Pomera granice najnovijom tehnologijom proizvoda

Više od 40 godina poslovanja svedoči o našoj posvećenosti isporuci relevantnih proizvoda sa kojima umetnici sa radošću snimaju. Ono što je započeto u podrumu Njujorka 1971. godine postalo je sveprisutno ime u audio emitovanju i snimanju.

Uneli smo revoluciju u audio industriji sa našim H910 Harmonizer-om i Instant Phaser-om, konstantno pomerajući granice najnovijom tehnologijom proizvoda poput gitarskih pedala I plug-inova.

BR

2-2

Eventide

ARD_

Website

https://www.eventideaudio.com_

Estabilished

1971_

GHS

Specijalizovani za žice za električnu, akustičnu i bas gitaru

Our more than 40 years in the business is a testament to our dedicated delivery of relevant products that artists are excited to record with. What started in a New York basement in 1971 has become a ubiquitous name in audio broadcasting and recording.

We revolutionized the industry with our H910 Harmonizer, Instant Phaser, and we’re incorporating today’s technology with more recent favorites like our stompboxes and plug-ins.

BR

2-3

GHS

ARD_

Website

https://www.ghsstrings.com_

Estabilished

1964_

Saznajte prvi najnovije vesti Event & Entertainment industrija_